Chalets

Alle soorten en maten mogelijk!

Enkel

Bent u op zoek naar een chalet waarbij u alles achter elkaar wilt plaatsen kiest u voor een enkel chalet. Vaak is de ruimte op een park / camping beperkt. Vanwege het aantal vierkante meters op een staplaats is alleen een enkel chalet mogelijk. Wat wel kan is de indeling, de keuken, de slaapkamers en de badkamer zelf bepalen. Zo kan er dus op maat gebouwd worden.

L-vorm

De L-chalets zijn het meest verkocht en dit model is ook zeer populair bij onze relaties. Het voordeel van dit chalet is dat je een prachtige binnenhoek creëert om heerlijk te zitten en mooie overgang krijgt van binnen naar buiten. Uiteraard kan het L-chalet ook geheel naar uw eigen wensen ingericht worden.

Dubbel

Heeft u meer ruimte voor het plaatsen van een groter chalet en zoekt u een chalet wat geschikt is voor semipermanent gebruik ? Dan kiest u voor een dubbel chalet. Wat direct opvalt is de grote woonruimte. Met dit dubbel chalet heb je veel mogelijkheden met betrekking tot de indeling. De indeling en de uitvoering bepaalt u zelf. Wilt u een grote erker, wilt u een kookeiland of een ruime badkamer, het kan allemaal!De chalets worden geheel conform uw wensen gebouwd en uitgevoerd. De chalets worden af fabriek geleverd of wij kunnen uiteraard ook het transport en plaatsen voor u uitvoeren net zoals het aansluiten van de infrastructuur en de tuinaanleg.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.